Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Συνεργασία INTERAMERICAN - Golden Home για την ασφάλιση κατοικίας

Οι κ. Κ. Γαλάτης, διευθύνων σύμβουλος και Μ. Επιθυμιάδης, γεν. διευθυντής της Golden Home, με τον Γ. Γάκη, διευθυντή και την Κ. Φωτεινάκη, ασφαλιστική σύμβουλο του διοικητικού γραφείου πωλήσεων της INTERAMERICAN.

Η INTERAMERICAN και το μεγάλο κτηματομεσιτικό γραφείο Golden Home ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας για  μία σημαντικής αξίας παροχή ασφαλιστικής κάλυψης κατοικίας από την κτηματομεσιτική επιχείρηση στους νέους πελάτες της. Το ασφαλιστήριο θα συνοδεύει, ως παροχή χωρίς ασφαλιστικό κόστος, κάθε περίπτωση αγοραπωλησίας ή ενοικίασης κατοικίας για διάρκεια ενός έτους. Η κάλυψη αφορά σε περιεχόμενο κατοικίας.


Από την INTERAMERICAN παρέχονται οι καλύψεις του προγράμματος Home Classic με σημαντική έκπτωση προς την Golden Home, στο πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο επιχειρήσεων. Η ασφάλιση περιουσίας αποτελεί για την INTERAMERICAN βασικό πυλώνα ανάπτυξης εργασιών και ασφαλιστικής τεχνογνωσίας.

Η Golden Home δραστηριοποιείται στην Αττική με δίκτυο 160 συμβούλων ακίνητης περιουσίας και διαθέτει προς διαπραγμάτευση περισσότερα από 30 χιλιάδες ακίνητα. Η συνεργασία υλοποιήθηκε με τη διαμεσολάβηση του διοικητικού γραφείου πωλήσεων Αμαρουσίου της INTERAMERICAN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...