Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Spitogatos.gr: Επένδυση στην ιστοσελίδα texnitesonline.gr

Η ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων www.spitogatos.gr ανακοινώνει την επένδυσή της στην ιστοσελίδα διαγωνισμών ιδιωτικών έργων www.texnitesonline.gr .

Έχοντας συμπληρώσει περισσότερο από έναν χρόνο λειτουργίας, η texnitesonline.gr αποτελεί έναν κόμβο προσφοράς και ζήτησης εργασιών κάθε είδους και μεγέθους γύρω από το ακίνητο και την οικοδομή. Έχοντας χιλιάδες επαγγελματίες στο δυναμικό της, εργολάβους και τεχνίτες, με εύρος εργασιών από μικροεπισκευές εως και εξολοκλήρου ανέγερση ακινήτων ετοιμάζεται να αλλάξει τα καθιερωμένα. O επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να περιγράψει με απλό και γρήγορο τρόπο την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει στο ακίνητό του και στη συνέχεια να την δημοπρατήσει. Με αυτό τον τρόπο θα δεχθεί πολλές προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες της texnitesonline.gr, αποκτώντας έτσι πληθώρα ποιοτικών επιλογών με δυνατότητα σύγκρισης των προσφορών. Παρέχει επίσης υπηρεσίες καταλόγου επαγγελματιών, ειδικών προβολών και διαφήμισης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Μία έξυπνη και πρακτική ιδέα που γίνεται πράξη...Είναι η απόδειξη οτι σε περιόδους κρίσεων γεννιούνται και αναπτύσσονται οι πιο έξυπνες Ιδέες...Ο Ιδιώτης μπορεί να κάνει μία έρευνα αγοράς σχετικά με την εργασία που θέλει να εκτελέσει στην Οικία του,το μαγαζί,την οικοδομή..Εύκολα,απλά,ανέξοδα,απλά αναθέτοντας μέσα από μια απλή φόρμα μια περιγραφή της εργασίας που θέλει,οι αντίστοιχοι Επαγγελματίες ενημερώνονται μέσω mail και στέλνουν την προσφορά τους με σκοπό να επικοινωνήσουν και να συμφωνήσουν..και με την εκτέλεση της εργασίας,κάνει και Αξιολόγηση στο προφίλ του Επαγγελματία προς ενημέρωση και γνώση επόμενων Ιδιωτών που θα τον επιλέξουν..Οικονομικές προτάσεις-εώς 40% μειωμένες τιμές σε σχέση με τις ΄κακές΄ συνήθειες,με άριστη Ποιότητα!!!Από τις πιο υγιείς σχέσεις καταναλωτή-επαγγελματία!Και ο ιδιώτης επιλέγει μέσα από προσφορές,εξοικονομεί χρήματα και χρόνο αλλά και οι Επαγγελματίες κερδίζουν εργασίες σε μία περίοδο που ο οικοδομικός κλάδος και οι εργασίες έχουν συρρικνωθεί κατά 60%..Έξυπνες προτάσεις για έξυπνους Ιδιώτες και Επαγγελματίες!!(οι επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής, μπορούν να δούν βίντεο παρουσίασης στο κάτωθι link http://my.texnitesonline.gr/page.php?user=soulakis Μπράβο texnitesonline.gr..Προσφέρεται στο κοινωνικό σύνολο θέτοντας τις βάσεις για μία υγιή αγορά!!!Akis82gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...