Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος στους Συμβιβασμούς με το Νέο Ντους Box Chapeau της Teuco

Διάφανο και απλό σαν ένα box, άνετο και λειτουργικό σαν μια καμπίνα ντους.

Χάρη στο νέο box Chapeau της Teuco που σχεδιάστηκε από τους Angeletti και Ruzza δεν υπάρχει πια λόγος επιλογής ανάμεσα σε αισθητική και άνεση.

Η εμφάνιση Chapeau μοιάζει σαν ένα κοινό box, αλλά κοιτάζοντας προς τα επάνω αποκαλύπτεται το μυστικό του: μια πιο ψηλή οροφή, κομψή και με σχεδιασμό μίνιμαλ, που καλύπτει τον χώρο του ντους και το καθιστά τόσο ζεστό και άνετο σαν να πρόκειται για μια καμπίνα.

Το ντους σε ένα κλειστό χώρο καθιστά πιο ευχάριστη μια από τις καθημερινές μας συνήθειες: η θερμότητα δεν διαχέεται, ο ατμός δεν διασκορπίζεται στο δωμάτιο του μπάνιου, αλλά παραμένει όλος στο χώρο του box. Το σημαντικότερο στοιχείο όμως είναι η δυνατότητα εξοπλισμού του box Chapeau με Οθωμανικό λουτρό, μια ευχάριστη συνήθεια, χαλαρωτική και ευεργετική για το σώμα και το πνεύμα.

Η ειδική οροφή του box Chapeau φιλοξενεί και ένα μεγάλο ατμοπίδακα τύπου βροχής που μπορεί να εμπλουτιστεί με ένα σύστημα φωτισμού που καθιστά ακόμα πιο ευχάριστη την στιγμή του ντους ή του Οθωμανικού λουτρού.

Για τις λειτουργίες νερού, μπορεί να επιλεχθεί η γκάμα του συστήματος υδραυλικών ειδών Teuco που αποτελείται από διάφορους τύπους βραχιόνων για ντους, τζετ πολλαπλών λειτουργιών, αξεσουάρ, ή να επιλεχθεί η πρακτική στήλη εξοπλισμού που εμπεριέχει όλα τα αναγκαία στοιχεία που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε ένα ευεργετικό υδατικό μασάζ.

Για τους λάτρες του Oθωμανικού λουτρού, η καινοτομία είναι η στήλη P548 με ενσωματωμένο τον τροφοδότη ατμού: σε μικρό χώρο, όλα τα καλύτερα στοιχεία του know how Teuco στις λειτουργίες ευεξίας.

Διαθέσιμο σε 3 διαστάσεις (100x80, 120x80 και 140x80 cm) , το box Chapeau αποτελεί επανάσταση στην αντίληψη του χώρου ντους συνδέοντας ένα υψηλό επίπεδο τεχνολογίας στον καθορισμό του σχεδιασμού και καθιστώντας πραγματικά άνετη και πρακτική την καθημερινή απόλαυση του ντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...