Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Έντονο το ενδιαφέρον για την 2η «Domicatec»

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα της πρώτης διοργάνωσης, η έκθεση «DOMICATEC – Σαλόνι Δόμησης & Ανακαίνισης» αναγνωρίζεται πλέον και με την συμμετοχή ηγετικών εταιρειών του κλάδου ως η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα που μπορεί να προσφέρει με επαγγελματισμό, συνέπεια και δυναμική προβολή, δυνατότητες ανάπτυξης και ανάδειξης του κλάδου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Μαρτίου του 2011 στο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της χώρας, στο «Metropolitan Expo», που βρίσκεται δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι παροχές και η θέση του εκθεσιακού κέντρου αλλά και η μεγάλη προσέλευση επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό συνιστούν ισχυρά πλεονεκτήματα στον στόχο της επόμενης διοργάνωσης να αποτελέσει αντίδοτο στην ύφεση της οικοδομικής δραστηριότητας και στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όλες οι εταιρίες του μαρμάρου (εξόρυξη, επεξεργασία, σχεδίαση, εφαρμογές και διάθεση) θα βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ιδιαίτερη αίθουσα υπό τον τίτλο «Πανόραμα Μαρμάρου».

Όπως στην πρώτη διοργάνωση, έτσι και στο πλαίσιο της 2ης «DOMICATEC – Σαλόνι δόμησης & ανακαίνισης» θα πραγματοποιηθούν και ποικίλες συνεδριακές εκδηλώσεις για την ενημέρωση των επισκεπτών πάνω σε θέματα νομοθεσίας, χρηματοδοτήσεων, νέων τεχνολογιών καθώς και εταιρικές παρουσιάσεις νέων, καινοτομικών προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...