Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

ελίν Τεχνική ΑΤΕ: Ολοκλήρωση εργοστασίου για την Weidenhammer Hellas

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε από την ελίν Τεχνική ΑΤΕ η κατασκευή εργοστασίου συσκευασίας τροφίμων στα Οινόφυτα, για λογαριασμό της γερμανικής βιομηχανίας Weidenhammer Hellas. Το έργο, προϋπολογισμού €3.000.000, ολοκληρώθηκε σε διάστημα μόλις 6 μηνών και η συνολική επιφάνεια 4.000m2 περιλαμβάνει χώρους ειδικών προδιαγραφών για τη συσκευασία και αποθήκευση τροφίμων καθώς και γραφεία.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη και ταχύτατη ολοκλήρωση του εργοστασίου από την ελίν Τεχνική, έπαιξε η μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση των ανθρώπων της εταιρίας στην εκπόνηση ειδικών βιομηχανικών έργων αλλά και η στήριξη σε υποδομές που της παρέχει η ΕΛΙΝΟΙΛ. Η ελίν Τεχνική ΑΤΕ, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, διατηρεί θετική πορεία και αναπτύσσει τις δραστηριότητες της, κάτι που αποδεικνύεται και από την πρόσφατη ανάληψη έξι ακόμη νέων έργων, δύο για λογαριασμό της Εμπορικής Τράπεζας και άλλων τεσσάρων για λογαριασμό της LIDL Hellas.

Η ελίν Τεχνική ΑΤΕ, θυγατρική της ΕΛΙΝΟΙΛ, αποτελεί μια δυναμική τεχνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 2001, με έμφαση στην κατασκευή ειδικών – βιομηχανικών έργων αλλά και κτιρίων και καταστημάτων μεγάλης επιφανείας, έχοντας συνεργασία με κορυφαίους ελληνικούς και πολυεθνικούς Ομίλους όπως η LIDL Hellas, η Carrefour Mαρινόπουλος ΑΕ, η Εμπορική Τράπεζα, η ΑΒ Βασιλόπουλος κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...