Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Προστασία σε οροφές και όψεις κτιρίων από την εφαρμογή του TIO_Coat της Έργον-Ενέργεια

Τέλειος συνδυασμός ανάμεσα σε αισθητική και λειτουργικότητα

Το TIO-Coat είναι ένα ελαστομερές επίστρωμα πολυουρεθάνης που παρέχει την τελευταία λέξη στην αντανακλαστικότητα και την αντίσταση στον καιρό. Το σκληρό φινίρισμα του TIO-Coat αντιστέκεται στην τριβή, στη βιολογική ανάπτυξη, στους ρύπους και στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Το ευέλικτο σύστημα οροφής του TIO-Coat μπορεί να εφαρμοστεί σε μία μεγάλη γκάμα οροφών όπως μονής διάστρωσης, μεταλλική, με επίστρωση ασφάλτου, με αφρό πολυουρεθάνης ή με τσιμέντο. Το σύστημα ελαστομερούς επίστρωσης οροφής TIO-Coat δημιουργεί μία ομοιόμορφη χωρίς ραφές επιφάνεια που παραμένει ευέλικτη ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα ένα μεγαλύτερο κύκλο ζωής της οροφής.

Το TIO-Coat παρέχει 89% αντανακλαστικότητα της ηλιακής ακτινοβολίας, η οποία μειώνει σημαντικά τις ενεργειακές απαιτήσεις των κτιρίων και βοηθάει στην καταπολέμηση του φαινομένου της Αστικής Θερμικής Νησίδας.

Τι είναι το λευκό επίστρωμα οροφής;

Το λευκό επίστρωμα οροφής αποτελείται από ένα πολυμερές συνδετικό υλικό αναμεμειγμένο με χρωστικές και άλλα πρόσθετα υλικά για να παρέχει δύο βασικές ωφέλειες:

Την προστασία των μεμβρανών οροφής, για μεγαλύτερο κύκλο ζωής της οροφής
Την αντανακλαστικότητα της ηλιακής ακτινοβολίας, για χαμηλότερα κόστη κλιματισμού

Γιατί να επιλέξω λευκό επίστρωμα οροφής;

Τα λευκά επιστρώματα οροφής εφαρμόζονται σε μία μεγάλη γκάμα ουσιών ή μεμβρανών οροφής καθώς παρέχουν προστασία ενάντια στο νερό, τις χημικές ή τις φυσικές φθορές. Επιπλέον, τα λευκά επιστρώματα οροφής προστατεύουν την οροφή από τις ακραίες θερμοκρασίες και την ακτινοβολία UV, αντανακλώντας το ορατό φως και εμποδίζοντας την υπεριώδη ακτινοβολία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του λευκού επιστρώματος οροφής;

Τα λευκά επιστρώματα οροφής παρέχουν τρεις βασικές ιδιότητες ως μέρος του συστήματος οροφής.
Την ικανότητα να βοηθά τη διάχυση του νερού και τη διατήρηση του εσωτερικού χώρου στεγνό
Την ικανότητα να βοηθά τη μείωση του κόστους δροσισμού για κτίρια με μονάδες Air Condition, και τη μείωση των θερμοκρασιών εσωτερικού χώρου σε κτίρια χωρίς κλιματιστικές μονάδες
Την ικανότητα να προστατεύει και να επιμηκύνει τον κύκλο ζωής του συστήματος οροφής, μειώνοντας την ένταση του «θερμικού σοκ» που συνδέεται με τις μεγάλες αλλαγές θερμοκρασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...