Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Οι τελευταίες δημιουργίες της Teuco: κορυφαία ποικιλία εφαρμογών και απόλυτη ιδιαιτερότητα

H συλλογή PAPER baths έχει ως βασικό υλικό κατασκευής, το Duralight®, ένα καινοτόμο στοιχείο λείων επιφανειών με μοναδικά χαρακτηριστικά, του οποίου εμπνευστής αλλά ταυτόχρονα και αποκλειστικός κατασκευαστής είναι η Teuco.
 
Η νέα αυτή συλλογή, σχεδιασμένη από την Giovanna Talocci, καταφέρνει να απεικονίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δυναμική του Duralight®. Ο σχεδιασμός της χαρακτηρίζεται από μοντέρνες, καθαρές γραμμές και το σχήμα των προϊόντων από λείες γωνιακές επιφάνειες (εντός και εκτός), δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για απόλυτη ευελιξία και εργονομία. Τέλος η συλλογή αυτή διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών και προαιρετικών λειτουργιών ευεξίας, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να δημιουργήσουν μία μικρή όαση ξεκούρασης και χαλάρωσης. 
 
Η πραγματικά εξαιρετική σχεδίαση της συλλογής PAPER baths είναι εφικτή χάρη στις μορφοποιητικές ικανότητες του υλικού Duralight®, που είναι εμφανείς από τον τρόπο σχεδίασης και ευλυγισίας των πάνελ, τα οποία δίνουν την αίσθηση ότι ανοιγοκλείνουν όπως οι σελίδες ενός βιβλίου, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο έναν αριθμό βοηθητικών αποθηκευτικών χώρων και ραφιών.  
 
Επιλέγοντας ένα προϊόν από την συλλογή PAPER baths της Teuco, έχετε κάνει την ιδανικότερη επιλογή για το μπάνιο σας. Πέρα από το καθαρό γραμμικό στυλ και την πληθώρα σχεδιαστικών επιλογών, την συλλογή αυτή χαρακτηρίζει η απόλυτη ενσωμάτωση σε κάθε χώρο, ικανοποιώντας όλες σας τις ανάγκες.  Το μοντέλο  Encased εξαλείφει κάθε όριο μεταξύ νερού και περιβάλλοντος χώρου, ενώ το μοντέλο Inset-Rim αφήνει ορατό το πάνω μέρος της μπανιέρας, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του ενιαίου χώρου όπου το νερό δεν διαχωρίζετε από τα όρια της μπανιέρας. Το μοντέλο Sit-on-Rim καθιστά ορατή ολόκληρη τη μπανιέρα (σε πλάτος και βάθος), ενώ τα μοντέλα που διαθέτουν πάνελ (δυνατότητα επιλογής μέχρι και 3 πάνελ) καθιστούν δυνατό, ανάλογα με τις διαστάσεις του χώρου σας και την προσωπική σας αισθητική, να εγκαταστήσετε τη μπανιέρα σας σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε, εξασφαλίζοντας ότι η  αισθητική του μπάνιου σας θα είναι πλήρως εναρμονισμένη με τον περιβάλλοντα χώρο. Τέλος, με το μοντέλο  Free-standing, το μπάνιο κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μετατρέποντας κάθε χώρο σε καταφύγιο ευεξίας και χαλάρωσης.
 
Όσον αφορά τις λειτουργίες ευεξίας, η συλλογή PAPER baths έχει την δυνατότητα εξοπλισμού με Air-Jets με στόχο να παρέχει ένα απαλό, χαλαρωτικό μασάζ. Επίσης, για όσους επιθυμούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα στο μπάνιο τους μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια σειρά 8 διαφορετικών ατμοσφαιρικών χρωμάτων (Χρωματοθεραπεία).
 
Η συλλογή PAPER baths είναι διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη (από 168x64εκ. έως 200x100εκ.) και ενσωματώνει όλα εκείνα τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που μόνο το Duralight® μπορεί να προσφέρει. Πράγματι, οι επιλογές με αυτό το υλικό είναι απεριόριστες, προσφέροντας  στον Αρχιτέκτονα ή στον Σχεδιαστή την δυνατότητα να παρουσιάσει στους πελάτες του μια σειρά από απαράμιλλες σχεδιαστικές λύσεις.
 
Για ακόμη μια φορά, η Teuco επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στην δημιουργία προϊόντων ‘τέχνης’ για το μπάνιο, όντας πάντα ένα βήμα πιο μπροστά και προβλέποντας τις νέες τάσεις σε προϊόντα και lifestyle.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...