Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010

Από παρουσιάστρια... real estate η ΕλένηΕπενδύσεις στην Κάρυστο φαίνεται πως ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη, καθώς δημοσιεύματα του ευβοϊκού Τύπου αναφέρουν πως η παρουσιάστρια δεν αρκέστηκε μόνο στην πολυκατοικία που έχτισε εκεί όπου βρισκόταν το πατρικό της! Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να ανακαινίσει το εξοχικό της στη Χαλκιδική.

Η Ελένη μάλλον αποφάσισε να το ρίξει στο real estate και να ασχοληθεί με τα ακίνητα. Βλέπεις, έχει και τα χάλια της η κακούργα η οικονομία και πού να επενδύσεις σε μετοχές ή ομόλογα...

Όπως αναφέρουν αρκετές εφημερίδες της Εύβοιας, η Ελένη έχει κρατήσει ένα οροφοδιαμέρισμα στην πολυκατοικία που όρθωσε εκεί όπου βρισκόταν το πατρικό της, στο οποίο και διαμένει η ίδια με την οικογένειά της όταν επισκέπτονται την Κάρυστο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα πάντα, η οικοδέσποινα του «Καφέ» αγόρασε και άλλα 20 στρέμματα προκειμένου να τα αξιοποιήσει τουριστικά.  Λέτε να δημιουργηθεί κανένα συγκρότημα πολυτελών bungalows με όνομα του στυλ «Villa Ελένη»; Χαμός θα γίνει...

Μιλώντας στην εφημερίδα «Μακεδονία», πάντως, η ξανθιά αποκάλυψε πως σκοπεύει να επισκεφθεί το εξοχικό της στην Χαλκιδική, όπου θα βρεθεί αυτές τις ημέρες ο «Καφές». «Είναι ευκαιρία για να δω και το σπίτι που έχω, το οποίο θα φτιάξω για να μπορώ μελλοντικά να έρχομαι πιο συχνά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη στην εφημερίδα.

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιλέξει την Χαλκιδική για να ξεκουραστεί μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Ε, είναι και μπανάλ η Άνδρος βλέπεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...