Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

Δημιουργία Exclusive κατοικιών από την εταιρεία STIRIXIS AEΣε μία καινοτόμα επέκταση των δραστηριοτήτων της ανοίγεται η εταιρεία STIRIXIS με το σχεδιασμό των exclusive κατοικιών.

Ο Σχεδιασμός και η δημιουργία χώρων στον ιδιωτικό τομέα τείνουν να είναι αργοί, με ασαφείς προδιαγραφές και ανοιχτό, αβέβαιο κόστος. Όχι πια. Η STIRIXIS προσφέρει ένα καλά οργανωμένο και προσεκτικά σχεδιασμένο πλήρες πακέτο για τους διακεκριμένους πελάτες της, βασισμένη σε πάνω από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας στον πιο απαιτητικό τομέα, το Retail.

H ισχυρή Διαφοροποίηση της STIRIXIS στον τομέα του Exclusive Design στηρίζεται σε τρείς πυλώνες. Το μοναδικά Δυναμικό Design, το Πλήρες «μπουκέτο» επαγγελματικών υπηρεσιών από το Α έως το Ω και την πρωτόγνωρη ταχύτητα ολοκλήρωσης κάθε σταδίου του έργου μέχρι την παράδοση.

Η διαδικασία που ακολουθείται αφορά την πλήρη αποτύπωση και ανάλυση των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων της κατοικίας σχεδιάζοντας από την αρχή το concept της. Στη συνέχεια, παίρνονται αποφάσεις που μεταφράζονται σε αρχιτεκτονικούς και αισθητικούς άξονες βάσει των οποίων εκπονούνται οι μελέτες. Στο τελικό στάδιο, η κατασκευή πραγματοποιείται με ταχύτητα και οικονομία.

Η κα Έλενα Αθανασούλα, Αντιπρόεδρος & Γενική Διευθύντρια της STIRIXIS AE ανέφερε:

«Είτε πρόκειται για μια ιδιαίτερη οικία ή ένα γιότ, μια σουίτα ενός ξενοδοχείου ή κάποια μοναδικά προσωπικά ή εταιρικά γραφεία, τo design δεν είναι αυτοσκοπός αλλά μέσο επικοινωνίας και τρόπος ζωής.

Πρέπει να αντανακλά και να προσαρμόζεται στο χαρακτήρα και τη φιλοσοφία του κάθε πελάτη και να επικοινωνεί τα νοήματα και τις αξίες που πιστεύει. Το εξατομικευμένο design της STIRIXIS

βασίζεται στο συνδυασμό εντυπωσιακού, μοναδικού design και της ανάλυσης και συνεργασίας του τελικού χρήστη και των αναγκών και επιθυμιών του. Σε κάθε έργο δημιουργούμε με επιτυχία μοναδικά περιβάλλοντα για την πλήρη ικανοποίηση των επιθυμιών των διακεκριμένων πελατών μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...